Dansk Rense-service

Slip for besværet... Bestil en tagrenderens!

Tagrenderens

Ring Email Kontakt os
tagrenderens

TAGRENDERENS - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er tagrenderens nødvendig?
Tagrender der ikke bliver renset rutinemæssigt kan føre til store og meget dyre problemer. Tilstoppede tagrender kan skade dit hjems struktur og ydre. Når tagrender blive tilstoppede, kan de ikke kanalisere regnvand og overskydende fugt væk fra dit hus på en effektiv måde. Denne opsamling af vand kan føre fra alt lige til et lækket tag til alvorlig skade på fundamentet eller vandskade i kælder eller kryberum. Dette vil naturligvis medføre omfattende udgifter, som nemt kunne have været undgået.

Kan jeg rense mine tagrender selv?
Det kan du godt, men det kræver du har det rette værktøj og ved hvordan det gøres ordentligt. Du skal bruge en stige, en spand, en tagrendeskov samt et par arbejdshandsker. Du sparer dog både tid og besvær ved at lade os gøre det for dig. Læs mere om hvordan du renser tagrender her.

Hvad hvis mine tagrender allerede er helt tilstoppede?

Hvornår og hvor ofte bør man rense tagrender?
Det anbefales at du får renset tagrender mindst 1 gang om året, men det er meget almindeligt at få dem renset 2 gange om året. Første gang sidst på foråret og igen sidst på sommeren når vejret begynder at skifte til efterår. Når det er sagt kan størrelsen, type og lokation påvirke frekvensen. Hvis dit hus er I et område med særlig tæt bevoksning og mange træer kan oftere tagrenderens være nødvendig.

Vil det skade mine tagrender?
Vi har lang tids erfaring og er rutinerede i kunsten at undgå skade på dine tagrender, græsplane, blomsterbed og andet. Du er helt tryg i vores hænder.

Efterlader i haven ren og pæn?
Ja, vi anvender presenning og sørger altid for at efterlade tingene i samme stand som da vi kom.

Anvender I kemikalier til tagrenderens?
Nej, vi værner om miljøet og anvender absolut ingen farlige midler I processen.

Hvordan ved jeg om mine tagrender skal renses?
Pas på med at vente på at din tagrender selv giver et tegn på de trænger til at blive renset. Det kan føre til mange problemer efterfølgende. For at undgå tilstoppelse og dyre reparationer sørg få tagrenderne renset rutinemæssigt i et omfang der er tilpasset både type og tæthed af træer omkring dit hus.

Er professionel tagrenderens pengene værd?
Det er muligt selv at rense sine tagrender, men for de fleste er det næsten umuligt at få opgaven løst ligeså hurtigt effektivt og sikkert som eksperterne kan. Derudover sparer du tid og besvær samt potentielle udgifter til udstyr du muligvis ikke har i forvejen.

Hvor lang tid tager en tagrenderens?
Det afhænger af opgavens omgang og mængden af skidt der er akkumuleret i dine tagrender. Gennemsnitligt tager mellem 30 og 90 minutter for en professionel.

Klik og ring op Send email Udfyld kontaktformular

tagrenderens

Pris på tagrenderens?

  • 25,- inkl. moms pr. løbende meter ved synlige tagrender.
  • 45,- inkl. moms Pr. løbende meter ved skjulte tagrender.
    Vi tilbyder rabat ved indgåelse af vedligeholdsaftale på rensning af tagrender, ligesom vi tilbyder nabo rabat!

Vi kommer gerne og måler jeres tagrender op samt giver et uforpligtende tilbud!

BLIV KLOGERE PÅ TAGRENDERENS

Sådan gør vi
1
Maskine samles og rør med sug lægges i tagrenden
2
Maskine samles og rør med sug lægges i tagrenden
3
Maskine samles og rør med sug lægges i tagrenden

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens