Dansk Rense-service

Slip for besværet... Bestil en tagrenderens!

Tagrenderens

Ring Email Kontakt os
tagrenderens

Sådan renser du tagrender

Du kan selv rense dine tagrender, men hvis du ønsker at spare både tid og besvær står vi klar til at klare opgaven for dig. Skulle du selv have mod på det, kan du læse mere om hvordan du kan gøre det selv.

Du skal bruge:

 • en god, solid stige
 • en spand
 • en tagrendeskovl
 • et par arbejdshandsker

Du skal regne med det bliver en beskidt omgang at rense tagrender, så sørg for at klæde dig ordentligt på. Dvs. Med arbejdshandsker og et par gamle bukser.

Altid sikr dig at stigen står på en solid overflade. En blød overflade eller havesten der pludseligt kan rykke sig er naturligvis en sikkerhedsrisiko. En stige stabilisator kan være en hjælp både I forhold til din sikkerhed, men også I forhold til at undgå potentielle skader på tagrenden.

En tagrendeskovl fås I de fleste byggemarkeder, fx Harald Nyborg. Du kan også anvende en lille plastikskovl eller lignende du allerede har liggende, men jobbet er hurtigere og bedre klaret med det korrekte værktøj.

En god stige finder du ligeledes I de fleste byggemarkeder, men en stabilisator fås dog typisk kun hos de mere specialiserede forhandlere.

Du kan også vælge at lægge en presenning til at indsamle skidt der falder udenfor spanden og samtidigt beskytte både græs og planter.

Husk at skyl tagrenderne grundigt når du har fjernet al skidtet. Det tager det sidste skidt der måtte sidde, og samtidigt afslører det om tagrenderne evt. Lækker vand nogen steder. Sørg for at få evt læk repareret så hurtigt som muligt da det ellers kan føre til omfattende fugtskader på dit hus.
Du kan reparere det med tape eller købe reparationsbånd og klare det selv på 10 minutter.

Hvis du foretrækker en professionel tagrenderens, er du altid velkommen til at kontakte os, så sparer du både tid og besvær. Få et godt tilbud på tagrenderens allerede i dag.

Klik og ring op Send email Udfyld kontaktformular

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  tagrenderens

  Pris på tagrenderens?

  Vi kan lave en tagrenderens til kun 25,- inkl. moms pr. løbende meter ved synlige tagrender.
  Vi kan lave en tagrenderens til kun 45,- inkl. moms Pr. løbende meter ved skjulte tagrender.
  Vi tilbyder rabat ved indgåelse af vedligeholdsaftale på rensning af tagrender, ligesom vi tilbyder nabo rabat!

  Vi kommer gerne og måler jeres tagrender op samt giver et uforpligtende tilbud på dette!

  rensegruppen

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29

  rensegruppen tæpperens