stolerensDansk Rense-service

100% Miljø- og Allergivenlig Møbelrens

Møbelrens

Ring Email Kontakt os
stolerens

MØBELRENS - FÅ RENE MØBLER IGEN

Er dine møbler beskidte eller er der kommet diverse pletter på med tiden, så er den billigste og mest effektive løsning ofte en møbelrensning, i stedet for at købe nye møbler.

Hos Dansk Rense-service har vi mere end 30 års erfaring med møbelrens og fjernelse af pletter på stof- og lædermøbler for både private- og erhvervskunder. Vi renser med professionelt udstyr hvor vi anvender kulsyre. På den måde misfarver vi ikke farven i møblerne og går heller ikke på kompromis med dybden af rensningen, så vi er sikre på at alt det snavs det har opbygget sig i materialet med tiden forsvinder.

Ring Email

 

Udfyld vores kontaktformular nedenunder, og få et uforpligtende tilbud!

sofarens - møbelrens

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR OG FÅ ET UDFORPLIGTENDE TILBUD:

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  BØR JEG SMIDE MIT MØBEL UD?

  Hvis du har haft et møbel i nogle år, vil det naturligvis ofte ikke se lige så pænt ud som da du købte det. Materialet kan have ændret farve, eller mistet sin glans. Her kan en professionel møbelrens hjælpe dig!

  Dit møbel vil få nyt liv og derfor sparer du en masse penge, i forhold til at du skal til at købe et helt nyt møbel. Dog vil vi også være ærlige. Hvis dit møbel er i den billige ende af skalaen, kan det bedre betale sig at forsøge selv at rense, eller købe nyt. Dog er det ikke lige så godt for miljøet, som at få møblet renset!

  Ring Email

  HVAD KAN JEG SELV GØRE?

  Hvis du i første omgang ikke ønsker at betale for rens af dine møbler, kan du altid prøve selv. Det bedste resultat kommer hvis du reagerer hurtigt, hvis du f.eks. spilder væske på din stofsofa. Men siden du er her, er pletten højst sandsynligt blevet tør.

  Sådan udfører du møbelrens:

  Inden du prøver at rense dit møbel selv, kan du med fordel fjerne skift og snavs fra møblet. Dette kan du gøre med støvsugeren eller med en fnugrulle. Vær dog forsigtig med støvsugeren, da den kan lave mærker på møblet.

  Bland en halv liter danskvand uden citrus med en spiseskefuld opvaskemiddel uden farve. Tag en klud og påfør noget af blandingen og begynd at dubbe på pletten med kluden. Fortsæt indtil du vurderer at pletten er væk. Pas på med at gøre møblet for vådt. Tør området af med en ny klud, som er opvredet i rent vand, og lad det tørre.

  sofarens

  PLET PÅ SOFA ELLER STOLE - VORES MØBELRENS KAN FJERNE DET HELE

  Vi har stor erfaring i at fjerne pletter fra møbler og sofaer lige fra rødvinspletter til kaffepletter. Vi anvender flere forskellige metoder til at fjerne pletter, som samtidigt er miljø og allergi-venlige og giver et bedre indeklima.

  Vi udføre møbelrens i hele landet – alt lige fra stole til sofaer. Vores maskiner har så stor en sugeevne, at møblerne er tørre allerede få timer efter rensning.

  FÅ EN PRIS PÅ MØBELRENS

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på møbelrens eller har spørgsmål omkring vores proces i rensning af møbler eller andet, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

  100% TILFREDSSTILLENDE MØBELRENS

  Få et uforpligtende tilbud allerede i dag! Find vores kontakt oplysninger eller udfyld kontakt formularen på denne side og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

  rensegruppen

  Vi kan fjerne følgende pletter:

  • Rødvinspletter
  • Kaffepletter
  • Madrester
  • Alkohol pletter
  • Tepletter
  • Juicepletter
  • Blodpletter
  • Tispletter

  Vi kan rense følgende møbler:

  • Kontorstole
  • Stoflænestole
  • Stofsofaer
  • Læderstole
  • Lædersofaer
  • Konferencestole

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29

  Ofte stillede spørgsmål om møbelrens

  Hvad koster det at få renset møbler professionelt?
  Hvor langt kører i ud for at tilbyde møbelrens?
  Hvordan renser I mine møbler?
  Renser I alle typer møbler?
  Hvor ofte bør jeg få renset møbler?