SofarensDansk Rense-service

100% Allergivenlig og Professionel Sofarens

Sofarens

Ring Email Kontakt os
Sofarens

SOFARENS - GIV DIN SOFA NYT LIV

Er der kommet pletter på din sofa, eller ser den ikke ud som du købte den længere? Så er den bedste og billigste løsning oftest at få renset den professionelt, i stedet for at købe en ny sofa. Priser på rens af sofa starter på 1499kr.

Vi har vi stor ekspertise med sofarens og at fjerne pletter fra alle typer af sofaer, både for private- og erhvervskunder. Vi renser med professionelt udstyr hvor vi anvender kulsyre, som er 100% allergivenligt. Samtidig misfarver vi ikke farven i sofaen og samtidigt kommer vi dybt i rensen, så alt snavset forsvinder.

Udfyld kontaktformularen nedenunder!

Ring Email

sofarens - møbelrens

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  HVORDAN RENSER VI DIN SOFA?

  ✓ Udfyld vores kontaktformular og modtag et uforpligtende tilbud

  Først skal du tage kontakt til os, så vi kan give dig et godt tilbud. Du kan vælge at ringe, skrive eller at udfylde vores kontaktformular her på siden! Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud, som du kan vælge at sige ja eller nej til.

  ✓ Vi kører ud til dig!

  For os er det ikke nødvendigt at hente sofaen, så den er væk i flere dage. Vi tager ud til dig, og renser sofaen i dine trygge rammer. Så slipper du også for at være uden sofa! Vi tilbyder landsdækkende service, og derved kan alle bestille os til opgaver.

  ✓ Vask

  Nå vi er ankommet, begynder vi at vaske din sofa. Vi vasker med kulsyre, som er meget skånsomt overfor din sofa, samtidig med at det også er allergi- og miljøvenligt! Win-Win!

  ✓ Pletbehandling

  Hvis den indledende vask ikke har fjernet de værste pletter, gå vi i gang med en mere dybdegående sofarens. Her har vi fokus på at fjerne de sidste pletter, med de teknikker som vores erfarne sofarensere kender. Vores personale er de bedste til at udføre professionel sofarens.

  ✓ Tørring

  Da vi vasker med effektiv kulsyre og ikke sæbe, bliver sofaen ikke nær så våd! Derfor er din sofa tør igen i løbet af et par timer. Ved voldsommere tilfælde kan der gå flere timer. Det afhænger af opgavens omfang. Sofaen står og bliver tør i dit eget hjem.

  sofarens

  VORES PROFESSIONELLE SOFARENSERE KAN RENSE DET HELE!

  Vi har stor erfaring i rensning af sofa. Vi kan fjerne alle pletter – lige fra rødvinspletter til kaffepletter. Vi er flere forskellige metoder til at fjerne pletterne på som samtidigt er miljø og allergi venligt og giver et bedre indeklima.

  Vi udføre sofarens i hele landet, da vi tilbyder en landsdækkende service. Vi kører ud til dig og renser din sofa! Vores maskiner har så stor en sugeevne, at sofaen er tør indenfor få timer efter rensning. Dette vil også sige at vi ikke behøver at hente din sofa med hjem til os!

  FÅ EN PRIS PÅ SOFARENS I DAG!

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på møbelrens eller har spørgsmål omkring vores proces i rensning af sofaer, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

  100% TILFREDSSTILLENDE SOFARENS

  Benyt menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

  Se hvad vi kan rense herunder

  PRISER

  Vores priser er til at overkomme! De er nogle af de bedste på området, samtidig med at du får: Landsdækkende Service, Miljøvenlig rens, Allergivenlig rens og rens i dit eget hjem!

  Vi kan desværre ikke oplyse en præcis pris her, da prisen altid afhænger af omfanget af opgaven. Vi plejer at sige at vores priser er fra 1499kr. Hvis du kontakter os, kan du få oplyst den pris du skal betale, hvis du ønsker at få renset din sofa. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende.

  Ring Email

  Kontakt os

  SOFARENS TIPS - PRØV AT RENSE DEN SELV!

  Selvom vi har gode priser, så kan det ikke altid betale sig at få udført sofarens, hvis din sofa ikke var så dyr fra ny. Her anbefaler vi at du selv prøver at rense din sofa, eller køber en helt ny. Selvom du er sikker på et godt resultat hvis du får udført en professionel sofarens, så har du ikke meget at miste ved at prøve selv, hvis din sofa ikke var så dyr.

  Sådan gør du:

  1. Støvsug din sofa.
  2. Fjern hår fra sofaen.
  3. Bland en halv dl. danskvand og en spiseskefuld neutral opvaskemiddel.
  4. Dyp en ren klud i blandingen og dup på pletten indtil den er væk.
  5. Tør efter med en ny klud, der er opvredet i rent vand.
  6. Tør efter igen med en tør klud, viskestykke eller håndklæde.

  NEMT OG BEKVEMT FOR DIG!

  Vi har et stort fokus på at du får det så nemt og bekvemt som muligt, når du bestiller sofa rens fra os! Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde landsdækkende service, hvor vi renser sofaen hjemme ved dig! Derved slipper du for at skulle være uden sofa en længere tid. Derudover bruger vi, som tidligere beskrevet, kulsyre når vi udfører sofa rens. Rensning af sofa med kulsyre, sikrer at sofaen ikke blive våd, samtidig med at resultatet er allergi- og miljøvenligt! Når sofaen renses med kulsyre slipper vi for at bruge kemikalier, som kan være allergifremkaldende.

  rensegruppen

  Vi kan fjerne følgende pletter:

  • Rødvinspletter
  • Kaffepletter
  • Madrester
  • Alkohol pletter
  • Tepletter
  • Juicepletter
  • Blodpletter
  • Tispletter

  Vi kan rense alle sofaer:

  • Stofsofa
  • Lædersofa
  • Veloursofa
  • Sovesofa

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29