tæpperens

100% Miljø- og Allergivenlig Tæpperens

Tæpperens

Ring Email Kontakt os
tæpperens

TÆPPERENS - GIV DINE TÆPPER NYT LIV

Pletter på tæpper er næsten uundgåelige, men i stedet for at investere i nye tæpper, er det ofte langt mere omkostningseffektivt at få dem renset og imprægneret. Vores professionelle tæpperensningsservice garanterer, at du vil være yderst tilfreds med resultatet. Vi anvender udelukkende rengøringsmidler, der er 100% miljø- og allergivenlige. Det er værd at bemærke, at vi har over 30 års erfaring som tæpperenser virksomhed.

Tæpperensning skræddersyet til dine behov!

Dansk Rense-service er specialiseret i tæpperens for både private, erhvervskunder og institutioner. Vi benytter professionelt udstyr, der sikrer en grundig fjernelse af snavs, der måtte have samlet sig i tæppernes fibre, uanset om det drejer sig om gamle kaffe- eller rødvinspletter, skjolder eller andet. Resultatet er tæpper, der ikke blot fremstår pænere, men også medvirker til et forbedret indeklima.

Vi tilbyder flere forskellige metoder til tæpperensning, afhængigt af tæppets type og tilstand. Derfor anbefaler vi altid at få professionel rådgivning fra en af vores tæppekonsulenter. Afhængigt af din specifikke opgave kan vi tilbyde rensning med sæbe eller kulsyre samt tilhørende imprægnering, der sikrer langvarig beskyttelse.

Ring Email

BRUG FOR TÆPPERENS? UDFYLD FORMULAREN NEDENUNDER:

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Dette siger vores kunder om os på Trustpilot:

  “Dansk Renseservice kom til tiden som aftalt.
  Super service, flinke medarbejdere og fair pris.
  Varm anbefaling herfra!”
  ★★★★★
  Kasper Finsen

  “Man skulle tro det var løgn! Vores sofa er flot som ny – jeg troede ærligt ikke på det kunne lade sig gøre, men hold nu op den er blevet flot! Jeg har allerede anbefalet dem til andre – det er helt sikkert pengene værd!
  ★★★★★
  Martin R.

  “Altid super god service , og flinke medarbejdere
  ★★★★★
  Karsten Laursen Cavazzi

  “Rigtig god service, jeg har to super rene persiske tæpper nu, og det var også billigt ift. andre. Det gik også hurtigt og transport er inkluderet i prisen, Jeg anbefaler Dansk Rense-service meget meget varmt!!!
  ★★★★★
  Ralu Høirup

  RENS AF LØSE TÆPPER - AFLEVERING/AFHENTNING

  Hos Dansk Rense-service tilbyder vi ikke kun rensning af væg-til-væg tæpper, men vi er også eksperter i at håndtere løse tæpper. Det inkluderer alt fra ægte/persiske tæpper, langhårede tæpper til andre små og løse tæpper. Vi fjerner alt lige fra kaffe- til rødvinspletter og alt, hvad der ellers måtte være. Rensningen af løse tæpper udføres typisk i løbet af få dage, så de er klar til afhentning igen.

  Hvis du ønsker afhentning og levering af dine løse tæpper efter rensning, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktoplysninger under fanen ”kontakt” på vores hjemmeside. Alternativt kan du udfylde en kontaktformular, og så vil vi enten kontakte dig pr. telefon eller e-mail alt efter dine præferencer. Vi ser frem til at betjene dig!

  Kontakt os

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29