GRAFFITIRENS

Er dit murværk, facade, fliser eller anden overflade blevet udsat for hærværk i form af graffiti står vi altid klar til at hjælpe.  Jo længere tid graffiti får lov at sidde, jo mere sætter det sig i murværket og kan potentielt forårsage varig skade på murværket hvis det ikke fjernes. Graffiti skal fjernes hurtigt og nænsomt og med de rigtige midler og det rigtige udstyr.

Vi fjerner graffiti ved brug af højtryksanlæg med hedvand, da vores erfaring siger os at det er den mest effektive metode. Inden behandlingen påbegyndes påføres et stærkt graffiti-middel som medvirker til at opløse det indlejrede spraymaling.

Ring Email

Kontakt os

SPECIALISTER I GRAFFITI RENS

Danmarks Bedste Pris på Graffitirens!

Vi fjerner graffiti på alle slags overflader til landets bedste priser. Vi har ingen kørselstillæg, så om det er i København, Esbjerg eller Aalborg, så får man samme gode pris ved os!

Ring til os i dag, så hjælper vi dig med alle dine spørgsmål, og finder en løsning til dig. Ellers kan du sende os en email, eller udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside.

HELE LANDET

Vi udfører graffitirens i hele Danmark, så lige meget hvor dit problem er, så ring endelig til os.  Lige fra det tidspunkt hvor I ringer til arbejdet er udført, der er kvalitet og kunde tilfredshed i højsædet hos os.

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

Ring til os på 42 59 00 29