tagrensDansk Rense-service

Topklasse Algebehandling af Tag - Få et uforpligtende tilbud på tagrens i dag!

Tagrens

Ring Email Kontakt os
tagrens

TAGRENS - ALGEBEHANDLING AF DIT TAG

Alger vokser flittigt på de danske tage hvert år og er svære at komme til livs. Derfor er det vigtigt at vedligeholde taget mindst en gang hvert år med en algebehandling.

Det er ikke kun for synets skyld, at man algebehandler taget. Det er også med til at forlænge taget levetid, da en algebehandling går ind og dræber rødderne på algerne. Dermed undgår frostspringer i taget.

Professionel Tagrens og Algebehandling

Dansk Rense-service udfører professionelt algebehandling af alle tage lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage. Vi benytter kun miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel til tagrens og algebehandling af tage. Derudover tilfører vi et skummiddel der er med til at holde algeproduktet længere tid på taget og ikke bare ender nede i tagrenden.

Ring Email

Kontakt os

tagrens - algebehandling
tagrens - algebehandling

EFFEKTIV ALGEFJERNER

Det kan gå op til et halvt år før den fulde effekt kan ses på taget. Men efter 1-2 uger begynder det grønne på taget at skifte farve fra grøn til gyldenbrune nuancer. Dette betyder, at algerne er døde oppe på taget. Herefter vil regn vandet være med at skylle algerne ned fra taget med tiden. Hvis taget er meget ramt af alger, så være forberedt at der muligvis skal flere behandlinger til før det fulde resultat opnås.

Få et uforpligtende tilbud!

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af fliser hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

Ring til os på 42 59 00 29