facaderensDansk Rense-service

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderens

FACADERENS - VÆK MED ALGER, SKIDT OG SNAVS

Facader er ofte udsat for alger, skidt og mos specielt fra nordsiden. I Danmark har alger nemlig gode betingelser for at vokse pga. de danske vejrforhold.

Hos Dansk Rense-service er vi specialister i facaderens, lige fra aluminium til almindeligt murstensværk. Vi renser i hele landet og vores kunder er lige fra private til større eller mindre erhvervsopgaver.

Miljøgodkendt Facaderens!

Inden vi påbegynder facaderensen, påfører vi et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel, der opløser alger, mos, skidt og snavs fra facaden. Herefter renser vi facaden skånsomt og miljø rigtigt, så vi undgår at ødelægge belægningen eller malingen på facaden.

Ring Email

Kontakt os

facaderens
FacaderensFacaderens

RENS AF FACADE

Vi anbefaler at facaderens altid afsluttes med en imprægnering af facaden, hvilket medvirker til at holde alger, skidt og snavs væk i flere år frem i tiden. Vi giver 10 årsgaranti på vores imprægnering af facader.

Vi kommer ligeledes ud til dig og foretager en opmåling samt en vurdering af din opgave så vi sikrer at du får det bedst mulige tilbud på opgaven.

Ring til os eller send os en email for at få et tilbud på netop din opgave. Du kan også udfylde kontaktformularen og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29