Den perfekte erhvervsløsning!

Ring Email Kontakt os

Den perfekte erhvervsløsning!

DANSK RENSESERVICE Erhverv

Dansk Rense-service ER din FORETRUKNE ERHVERVS-RENSEPARTNER

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af både indendørs og udendørs elementer, som fx. tæpper, møbler, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver i hele landet, for erhverv, industri, offentlige organisationer og boligforeninger m.m. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Dansk Rense-service Erhverv tilbyder følgende:

Hos Dansk Rense-service Erhverv er vi specialiseret i fliserens og benytter kun professionelt udstyr, som renser fliserne skånsomt og miljø rigtigt og undgår at beskadige flisernes oprindelige belægning.

Vores rensere er special uddannet indenfor rensning af fliser m.m. og vi kører en stram egenkontrol efter hver opgave, da kvaliteten er i højsædet hos os. Vi er et landsdækkende firma og renser for erhvervskunder i hele landet.

Efter en fliserens tilbyder vi pålægning af vores egen imprægnering, som er med til at forlænge levetiden på fliserne og gør at alger og mos har svært ved at trænge ned i fliserne. Vi tilbyder også pålægning af nyt ukrudtshæmmende fugesand.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering.

Ring Email

Kontakt os

Fliserens

Dansk Rense-service Erhverv udfører professionel algebehandling af tag. Vores produkt er miljøgodkendt og kan anvendes på alle typer tage lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage.

Effektiv algefjernelse i hele landet

Uanset om din virksomhed hører til på på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi og hjælpe dig. Vi anbefaler at dit tag algebehandles hvert år, så dets levetid forlænges og du undgår frostspringerne i tagplader.

Ring Email

Kontakt os

Tagrens

Hos Dansk Rense-service Erhverv udfører vi facaderens og algebehandling af facader for erhvervskunder med kvalitet som det absolut primære fokus.
Når vi har renset facaden, sprøjter vi den med miljøgodkendte produkter, som dræber rødderne på alger, mos, svamp og andet, som sidder i facaden.

Imprægnering

Vi benytter en godkendt imprægnering som har 10 års garanti.

Vi anbefaler en imprægnering efter vi har renset og algebehandlet facaden. En imprægnering afviser vandet, hvilket gør at levetiden på facaden forlænges, da alger og mos afvises og derfor ikke kan slå rødder.

Ring Email

Kontakt os

Facaderens

Hos Dansk Rense-service Erhverv er vi eksperter inden for rens af alle typer tæpper.

Vi anvender kun godkendte produkter til vores arbejde og du og dine tæpper er derfor sikre på, at få den mest skånsomme behandling.

Vi har specialister som udelukkende arbejder med tæpperens hvilket er din garanti for kvalitet. Vi renser samtidig på den mest skånsomme måde på markedet, hvor vi kun bruger en nøje afmålt mængde væske. Således får tæpperne ikke får mulighed for at danne skimmel mv. som det ellers kan ske, hvis tæppet er vådt i længere tid.

Ring Email

Kontakt os

rens af tæpper - tæpperens

Hvis dine møbler er blevet beskidte eller har fået genstridige pletter, så er den billigste løsning ofte en professionel møbelrens i stedet for at købe helt nye møbler.

Vi anvender kun godkendte produkter til vores arbejde og du og dine stole, sofaer og andre møbler er derfor sikre på, at få den mest skånsomme behandling.

Fjerne pletter

Vi har stor erfaring i at fjerne pletter fra møbler og sofaer – og det gælder alt lige fra rødvinspletter til kaffepletter. Vi har flere forskellige metoder til at fjerne pletterne på som samtidigt er miljø- og allergivenlige og giver et bedre indeklima.

Ring Email

Kontakt os

sofarens - møbelrens

Hvem er Dansk Rense-service

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver i hele landet, for erhverv, industri, offentlige organisationer og boligforeninger m.m. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)