fliserensDansk Rense-service

Få perfekte fliser i dag - Bestil en fliserens!

Fliserens

Ring Email Kontakt os
fliserens

FLISERENS - FLOTTE FLISER OG TRÆTERRASSE

Alger på fliser er uundgåeligt og kan være skadeligt for dine fliser, og derfor er en fliserens ofte nødvendigt imod flisepest.

Dansk Rense-service udfører fliserens og algebekæmpelser på fliser i hele landet både ved private og erhvervskunder. Vi renser med professionelt udstyr til rensning af fliser hvor vi fjerner flisepest, alger, skidt og snavs fra flisernes overflade. Efter fliserensen påfører vi et miljøgodkendt algemiddel til at holde alger og flisepest væk fra fliserne.

Ring Email

Kontakt os

fliserens
FliserensFliserens

HVORFOR? DERFOR!

Efter en fliserens anbefaler vi at få pålagt en ny imprægnering. En fliserens går ind og fjerner den øverste beskyttelses belægning der er i flisen. Den bliver derfor helt ”åben” når vi er færdige med vores arbejde. En imprægnering går ind og giver fliserne en ny beskyttelse og det er noget, som vi giver 10 års garanti på. Dog kun hvis man får foretaget et årligt vedligehold i form af en algebehandling.

Fliserens – Kontakt os

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af fliser hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven! Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside, sende en email eller ringe til os. Vi hjælper dig gerne!

Få ET UFORPLIGTENDE TILBUD! KONTAKT OS I DAG

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Husk at angive dine m2-mål, hvis du ønsker tilbud på fliserens/imprægnering.

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29