tæpperens

100% Miljø- og Allergivenlig Tæpperens

Tæpperens

Ring Email Kontakt os
tæpperens

PRISER PÅ TÆPPERENS - Hvad koster det at få renset tæpper?

Ethvert hus eller enhver lejlighed er unik, og det er vores priser også. En professionel tæpperens behøver ikke være dyr, men prisen afhænger naturligvis af opgavens omfang og andre faktorer.

Vi har en mindstepris på 1500 kr. Mindre kan ikke betale sig, har du et meget gammelt tæppe på et lille areal kan du overveje at rense selv eller måske overveje at købe noget nyt.

Få en præcis pris netop på din opgave indenfor 2 timer på hverdage.

Ydermere kræver forskellige typer tæppefibre en bestemt behandling, hvilket også kan påvirke. Det er dog billigere end at skifte tæpper, og dine tæpper kan komme til at fremstå næsten som nye. Det afhænger dog af tæppernes stand.

Kan jeg risikere ekstra tillæg i prisen
Ikke hos os. Her hår du får altid en fast pris du kan regne med.

Tæpperens på trapper
Tæppebelagte trapper kræver en lidt større indsats. Det er ganske enkelt sværere at rense alle trådene i tæpperne. Her anvender vi et særlig middel for at nå helt ind i de snævre områder på trapperne hvilket naturligvis kræver lidt mere tid og dermed kan øge prisen en smule. Særligt den lodrette del af hvert trappetrin kan indsamle skidt. Det er derfor også vigtigt at rengøre disse jævnligt.

Kæledyr
Din hund eller kat har det med at få mudder og skidt på poterne og bidrager derfor væsentligt den samlede mængde skidt der trænger dybt ned i tæpperne. Har du kæledyr bør du overveje at få foretaget en professionel tæpperensning oftere end normalt.

Rygning
Indendør rygning efterlader sig en hængende lugt i huset, men påvirker også dine tæpper i og med røgen sætter sig i fibrene på tæppet. En professionel tæpperens fjerner lugten fra rygning.

Hvad koster professionel tæpperens?
Det afhænger af tæppets stand og opgavens omfang. Vi har derfor ikke faste priser pr. m2

Ring Email

rensegruppen tæpperens

“Dansk Renseservice kom til tiden som aftalt.
Super service, flinke medarbejdere og fair pris.
Varm anbefaling herfra!”
★★★★★
Kasper Finsen

BRUG FOR TÆPPERENS? UDFYLD FORMULAREN NEDENUNDER:

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Dette siger vores kunder om os på Trustpilot:

  “Dansk Renseservice kom til tiden som aftalt.
  Super service, flinke medarbejdere og fair pris.
  Varm anbefaling herfra!”
  ★★★★★
  Kasper Finsen

  “Man skulle tro det var løgn! Vores sofa er flot som ny – jeg troede ærligt ikke på det kunne lade sig gøre, men hold nu op den er blevet flot! Jeg har allerede anbefalet dem til andre – det er helt sikkert pengene værd!
  ★★★★★
  Martin R.

  “Altid super god service , og flinke medarbejdere
  ★★★★★
  Karsten Laursen Cavazzi

  “Rigtig god service, jeg har to super rene persiske tæpper nu, og det var også billigt ift. andre. Det gik også hurtigt og transport er inkluderet i prisen, Jeg anbefaler Dansk Rense-service meget meget varmt!!!
  ★★★★★
  Ralu Høirup