tæpperens

100% Miljø- og Allergivenlig Tæpperens

Tæpperens

Ring Email Kontakt os
tæpperens

Hvorfor er professionel tæpperens nødvendig?

Når du støvsuger dit tæppe fjerner du overfladisk støv og skidt hvilket giver et friskere udseende. Over tid bliver tæppefibrene dog beskidte med nedgroet skidt, snavs og olier fra den daglige rutine. Der sker altså en ophobning hvor både lugte og pletter kan hænge i fibrene.
Hvis der ikke tages hånd om dette med en professionel og dybdegående tæpperens påvirker det ikke blot hvor pænt dit tæppe fremstår, men det medvirker også at det bliver slidt hurtigere. Ydermere kan det medføre sundhedsrisici, specielt for personer med allergier eller børn der leger og generelt bruger meget tid på gulvet. Den absolut bedste måde at forhindre og forebygge dette er med en professionel rensning, så du får alt det med som øjet ikke kan se.
En professionel tæpperensning kan forlænge dit tæppes levetid og fjerne urenheder det har optaget over tid – for ikke at tale om hvor imponerede dine gæster bliver over dine tæppers nye, flotte fremtoning.
Den store fordel ved at få foretaget regelmæssig tæpperens er at du undgår potentielt farlige problemer som mug og andet – hvis dette ignoreres for længe overstiger omkostningen for et nyt tæppe langt prisen på tæpperens.

Hvorfor hyre en professionel når jeg kan gøre det selv?
Ingen to tæpper er identiske efter brug. En professionel har viden og ekspertise samt det udstyr der passer til den konkrete opgave og kan derfor afgøre hvilken procedure der skal følges for at løse opgaven professionelt og effektivt.
Ydermere er lejede maskiner ofte ikke så kraftfulde som de maskiner vi anvender. Det gælder fx temperatur og sugeevne. Derudover kan overskydende fugt og sæberester sætte sig i tæppet og hvilket kan medføre problemer såsom bakterier, mikrober samt fremkomst af mug.

Gør det selv Professionel tæpperens
Mindre dyrt Mere dyrt
Risiko for fejl / beskadigelse af tæppe Ingen risiko
Mere tidskrævende Mindre tidskrævende
Potentiel udstyrsfejl Ingen ansvar for udstyr
Viden om rensning / udstyr Ingen viden påkrævet

Ring Email

tæpperens

BRUG FOR TÆPPERENS? UDFYLD FORMULAREN NEDENUNDER:

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Dette siger vores kunder om os på Trustpilot:

  “Dansk Renseservice kom til tiden som aftalt.
  Super service, flinke medarbejdere og fair pris.
  Varm anbefaling herfra!”
  ★★★★★
  Kasper Finsen

  “Man skulle tro det var løgn! Vores sofa er flot som ny – jeg troede ærligt ikke på det kunne lade sig gøre, men hold nu op den er blevet flot! Jeg har allerede anbefalet dem til andre – det er helt sikkert pengene værd!
  ★★★★★
  Martin R.

  “Altid super god service , og flinke medarbejdere
  ★★★★★
  Karsten Laursen Cavazzi

  “Rigtig god service, jeg har to super rene persiske tæpper nu, og det var også billigt ift. andre. Det gik også hurtigt og transport er inkluderet i prisen, Jeg anbefaler Dansk Rense-service meget meget varmt!!!
  ★★★★★
  Ralu Høirup