tæpperens

100% Miljø- og Allergivenlig Tæpperens

Tæpperens

Ring Email Kontakt os
tæpperens

TÆPPERENS - GIV DINE TÆPPER NYT LIV

Pletter på tæpperne er uundgåelige. Men i stedet for at købe nye tæpper, er det oftest meget billigere at få dem renset og imprægneret. Vores professionelle tæpperensere sørger for at du bliver yderst tilfreds med resultatet. Vi anvender udelukkende rensemidler der er 100% miljø- og allergivenlige! Det er også værd at få med, at vi har mere end 30 års erfaring.

Tæpperens der er tilpasset dig!

Dansk Rense-service er specialiseret inden for tæpperens for både private, erhvervskunder og institutioner. Vi renser med professionelt udstyr, hvor vi kommer i dybden og får fjernet snavs der har ophobet sig i tæppernes fibre – hvad enten det er gamle kaffe/rødvinspletter, skjold eller andet. Resultatet bliver tæpper der ikke blot er pænere at se på, det giver samtidigt et bedre indeklima.

Vi har flere forskellige fremgangsmåder, når vi renser tæpper afhængig hvilken type tæppe der skal renses. Derfor anbefaler vi altid at få en professionel vejledning fra en af vores tæppe-konsulenter. Afhængig af netop din opgave kan vi nemlig tilbyde rensning med sæbe eller kulsyre med tilhørende imprægnering.

Ring Email

tæpperens

BRUG FOR TÆPPERENS? UDFYLD FORMULAREN NEDENUNDER:

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Dette siger vores kunder om os på Trustpilot:

  “Rensegruppen kom til tiden som aftalt.
  Super service, flinke medarbejdere og fair pris.
  Varm anbefaling herfra!”
  ★★★★★
  Kasper Finsen

  “Man skulle tro det var løgn! Vores sofa er flot som ny – jeg troede ærligt ikke på det kunne lade sig gøre, men hold nu op den er blevet flot! Jeg har allerede anbefalet dem til andre – det er helt sikkert pengene værd!
  ★★★★★
  Martin R.

  “Altid super god service , og flinke medarbejdere
  ★★★★★
  Karsten Laursen Cavazzi

  “Rigtig god service, jeg har to super rene persiske tæpper nu, og det var også billigt ift. andre. Det gik også hurtigt og transport er inkluderet i prisen, Jeg anbefaler Dansk Rense-service meget meget varmt!!!
  ★★★★★
  Ralu Høirup

  tæpperens

  RENS AF LØSE TÆPPER - AFLEVERING/AFHENTNING

  Hos Dansk Rense-service renser vi ikke kun væg-til-væg tæpper, vi kan også klare dine løse tæpper. Det gælder alt fra ægte/persiske tæpper, langhårede tæpper og andre små og løse tæpper. Vi fjerner alt lige fra kaffepletter til rødvinspletter og hvad der ellers må være. Rens af løse tæpper klares i løbet af nogle dage, så de klar til afhentning igen.

  Hvis du ønsker afhentning og levering af løse tæpper efter rensning, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Benyt menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

  Kontakt os

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29