Dansk Rense-service

Slip for besværet... Bestil en tagrenderens!

Tagrenderens

Ring Email Kontakt os
tagrenderens

Få dine tagrender renset og undgå dyre reparationer i længden

Tagrender der ikke bliver renset rutinemæssigt kan føre til store og meget dyre problemer. Tilstoppede tagrender kan skade dit hjems struktur og ydre. Når tagrender blive tilstoppede, kan de ikke kanalisere regnvand og overskydende fugt væk fra dit hus på en effektiv måde. Denne opsamling af vand kan føre fra alt lige til et lækket tag til alvorlig skade på fundamentet eller vandskade i kælder eller kryberum. Dette vil naturligvis medføre omfattende udgifter, som nemt kunne have været undgået.

Det første problem du vil opleve, bliver også det mindste af dem – nemlig tilstoppede tagrender og nedløbsrør. Hvis du sørger for at få renset tagrender regelmæssigt undgår du ikke blot disse problemer, men også de mere alvorlige følgevirkninger.

Efterhånden som døde blade nedbrydes bliver vandet I tagrenderne beskidt og skimmelsvamp begynder at gro. Skimmelsvamp er almindeligt forekommende i det danske klima og kan medføre sundshedsrisici hvis det kommer ind i huset. Og det er både besværligt og tidskrævende at fjerne, så derfor et det vigtigt det forhindres inden det får fat.

Udskyder du rens af tagrender kommer det helt sikker til at betyde at vand indsamles og tagrenderne flyder over. Vand der ikke drænes til jorden kan akkumulere på taget og sive igennem tagplader og gøre stor skade.

Et nyt tag er en stor og dyr opgave, selv hvis du lægger et nyt tag oven på det gamle. Det bedste er altid at få så meget som muligt ud af dit nuværende tag ved at beskytte det fra de naturens elementer.

Det samme gælder din kælder eller kryberum. Hvis nedløbsrør er tilstoppede eller ikke dræner vandet langt nok væk fra huset kan vand trænge ind i kælderen. Dette kan ikke alene beskadige det du opbevarer i din kælder, det kan også beskadige dit fyr eller andet værdifuldt.

Revnet fundament
Et revnet fundament er et meget alvorligt problem der har store omkostninger for enhver husejer. Derfor er prævention af afgørende vigtighed. Sørg for at få renset dine tagrender og at de leder vandet tilstrækkeligt langt væk fra huset. På den måde beskytter du dit hus mod revner.

Dyr og insekter

Tagrender er en magnet for insekter, fugle, mus og andret dyr. Rådnende blade skaber en rig kilde til føde for mange skadedyr som på den måde kan blive overrepræsenterede i dine tagrende, og måske i dit hus.

Sådan spotter du skade fra urensede tagrender

Den bedste måde du selv kan opdag skade fra urensede tagrender. Fx. Ved at foretage en inspektion af tagrenderne inden efteråret hvor det typisk begynder at regne oftere. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal kigge efter eller ikke er tryg på en stige kan en professionel hjælp være en mulighed.

Her er nogle advarselstegn du kan tjekke for:

 • Ophobning af vand på din græsplæne, tæt på fundamentet på dit hus eller i indkørslen. Disse kan være tegn på at vandet ikke ledes ordentligt ud af dine nedløbsrør. Hvis vandet ikke drænes korrekt er det ofte et tegn på tilstoppelse eller læk.
 • Drypper det inde i huset eller er der vand i kælderen er alvorlige advarselstegn. Dit fundament eller dit tag kan være i fare.
 • Er der mange insekter i huset eller mus i vægge eller på loftet. De kan have bygget rede i tilstoppede tagrender.
 • Planter eller mos gror fra tagrenderne
 • Vand flyder over i selve tagrenderne
 • Tagrenderne bøjer eller hælder ud fra huset

Er det på tide at udskifte tagrender?

Det er muligt. Med god vedligehold bør tagrender holde mindst 20 år. Det afhænger dog hvor godt du har vedligeholdt dem og hvilken type det er. Plastik- og vinyltagrender holder typisk ikke så længe som de klassiske ståltagrender.

Klik og ring op Send email Udfyld kontaktformular

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  tagrenderens

  Pris på tagrenderens?

  • 25,- inkl. moms pr. løbende meter ved synlige tagrender.
  • 45,- inkl. moms Pr. løbende meter ved skjulte tagrender.

  Vi tilbyder rabat ved indgåelse af vedligeholdsaftale på rensning af tagrender, ligesom vi tilbyder nabo rabat! En af vores venlige konsulenter kommer gerne og måler jeres tagrender op samt giver et helt uforpligtende tilbud.

  BLIV KLOGERE PÅ TAGRENDERENS

  rensegruppen

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29