facaderensDansk Rense-service

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderens

FACADERENS - VÆK MED ALGER, SKIDT OG SNAVS

Facader er ofte udsat for alger, skidt og mos specielt fra nordsiden. I Danmark har alger nemlig gode betingelser for at vokse pga. de danske vejrforhold.

Hos Dansk Rense-service er vi specialister i facaderens, lige fra aluminium til almindeligt murstensværk. Vi renser i hele landet og vores kunder er lige fra private til større eller mindre erhvervsopgaver.

Miljøgodkendt Facaderens!

Inden vi påbegynder facaderensen, påfører vi et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel, der opløser alger, mos, skidt og snavs fra facaden. Herefter renser vi facaden skånsomt og miljø rigtigt, så vi undgår at ødelægge belægningen eller malingen på facaden.

Klik og ring op Send email Udfyld kontaktformular

facaderens
FacaderensFacaderens

10 ÅRS GARANTI PÅ IMPRÆGNERING

Vi anbefaler at facaderens altid afsluttes med en imprægnering af facaden, hvilket medvirker til at holde alger, skidt og snavs væk i flere år frem i tiden. Vi giver 10 årsgaranti på vores imprægnering af facader.

Vi kommer ligeledes ud til dig og foretager en opmåling samt en vurdering af din opgave så vi sikrer at du får det bedst mulige tilbud på opgaven.

Ring til os eller send os en email for at få et tilbud på netop din opgave. Du kan også udfylde kontaktformularen og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

FACADERENS ER VIGTIG

Enhver bygning tjener et formål for de mennesker der arbejder eller bor I den – men også for naboer, forbipasserende og den generelle offentlighed.

For virksomheder handler det om at skabe et godt indtryk – at virksomheden fremtoning symboliserer virksomhedens omhyggelighed og professionalisme. Ja, det kan ligefrem være at en professionel rensning af din facade tjener sig selv hjem over tid.

Grunden til at vi har et rygte som en af branchens mest professionelle og effektive virksomheder når det kommer til facaderens er blandt andet at vores metode sikrer at dit hus eller din bygning fremstår næsten som ny når jobbet er overstået.

Vi sikrer naturligvis at din bygning aldrig vil tage skade af behandlingen, da vores teknik er særlig skånsom – men samtidigt yderst effektiv til at fjerne det skidt der har indlejret sig I overfladen gennem årene.

Facaderens overses ofte
Vi får ofte det indtryk at facaderens er noget mange overser da man er så optaget af hvordan tingene tager sig ud indenfor and man glemmer det ydre. Resultatet I det lange løb bliver således kun dyrere I reparationer og facaderens der bliver mere tidskrævende – for ikke at nævne det potentielle tab forbundet med et mindre præsentabelt ydre igennem en årrække.

HVAD ER FACADERENS?

Kort fortalt er facaderens en proces hvor man sikrer bygningen eller husets facade er ren for skidt, snavs og pletter. Facaden er typisk den del af bygningen hvor indgangen er.
En facade kan fremstå beskidt. Vejret og forurening I luften bidrager væsentlig til dette. Dette betyder at facadens farver falmer hvilket bidrager negativt til den samlede fremtoning.
Hvordan en facade renses afhænger af materialet bygningen er lavet af. De mest almindelige materialer er glas, sten og træ mens nogle bygninger er lavet af aluminum eller rustfrit stål. Det udstyr og rensemidler der anvendes afhænger specifikt af materialets type, således det sikres at bygningen ikke tager skade af behandlingen. Bygningens lokation samt funktion kan også være medvirkende faktorer for at bestemme præcist hvordan facaden bør renses.

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens