facaderensDansk Rense-service

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderens

Hvorfor facaderens – hvad er fordelene?

Hvad koster facaderens?
Det afhænger af størrele, materiale samt graden. Se priser her.

Renser I alle typer facader?

Er facaderens skadeligt for miljøet?

Renser i det hele på en gang?
Det gør vi ved huse og mindre bygninger. For særligt store projekter deles arbejdet op i faser.

Hvorfor facaderens – hvad er fordelene?
Det er mange fordele ved at få renset facader – også mange man måske ikke lige tænker over. Det ser naturligvis pænere ud, og det er for de fleste altid at foretrække – men det stopper ikke der. Læs mere om fordele her.

Hvor lang tid tager rensning af facade?
Det afhænger

Hvor ofte bør man få renset facader?

Det afhænger naturligvis af mange faktorer. I brancher hvor virksomheden lever af at fremstå ren og steril som fx. Restauranter er det altafgørende at professionel facaderens foretages jævnligt. Generelt set anbefales det at få renset facader en gang om året – ikke blot for bygningens fremtoning, men også for at undgå langvarig skade. Husk – det bliver dyrere af at udsætte det, fordi pletter sætter sig I facaden over tid og behandlingen tager derfor længere tid.

Hvorfor ikke bare male overfladen?
Fordi det ikke fjerne pletter på overfladen. Om det er beton eller mursten absorberer overfladen mere end de fleste ved. At male over et blot en måde at gemme problemet væk I en periode. Det er mere kost-effektivt at få foretaget en årlig rens frem for at male facaden.

Hvad sker der med al vandet der anvendes?

Er der noget der skal tildækkes inden i går i gang?

Kan jeg rense facader selv med en højtryksspuler?

Det kan du godt, men være opmærksom på at overfladen kan tage skade hvis ikke du er 100% sikker på hvad du gør. Derudover kan det være nødvendigt at komme op I højden med en life eller andet, afhængig af din bygnings højde. Her er sikkerhed altafgørende. Et stige duer ikke da højtryksrens kan skubbe dig bagover.

Ring Email

Kontakt os

facaderens
FacaderensFacaderens

BLIVER KLOGERE PÅ FACADERENS

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens