facaderensDansk Rense-service

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderens

Hvad koster facaderens?

Det afhænger af størrele, materiale samt graden. Se priser her.

Ring Email

Kontakt os

facaderens
FacaderensFacaderens

RENS AF FACADE

Vi anbefaler efter en facade rens at få pålagt en imprægnering på facaden, så det kan hjælpe med at holde alger, skidt og snavs væk i flere år frem i tiden. Vi giver 10 årsgaranti på vores imprægnering til facader

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af din facade hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens