facaderensDansk Rense-service

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderens

Hvorfor facaderens – hvad er fordelene?

Det er mange fordele ved at få renset facader – også mange man måske ikke lige tænker over.

Det ser naturligvis pænere ud, og det er for de fleste altid at foretrække – men det stopper ikke der.

Øg medarbejderes trivsel og produktivitet

Vi kender det nok alle sammen. Man arbejder bare bedre I et miljø der er pænt og rent. En beskidt arbejdsplads er distraherende for koncentration og velvære – men med et rent miljø trives man bare bedre og kvaliteten af det man laves øges. Det er naturligvis I alles interesse.

Minimer skade
Når din facade kontinuerligt eksponeres for naturen kan det påvirke facaden over tid. Det kan føre til dyre reparationer. Derfor er det en god ide at holde din facade I god stand.

Concrete facades porous, which means that their continuous exposure to natural elements such as pollutants and dust can affect the strength of the facade over time. When the building’s exterior is weakened, it can lead to costly damages. Keeping your facade in tip-top shape will reduce damage and allow you to stay on top of things.

Ring Email

Kontakt os

facaderens
FacaderensFacaderens

RENS AF FACADE

Vi anbefaler efter en facade rens at få pålagt en imprægnering på facaden, så det kan hjælpe med at holde alger, skidt og snavs væk i flere år frem i tiden. Vi giver 10 årsgaranti på vores imprægnering til facader

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af din facade hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens