rensegruppen

VI ER LANDSDÆKKENDE

DØR-TIL-DØR-AFHENTNING

100% MILJØ- OG ALLERGIVENLIGT

10 ÅRS GARANTI PÅ FLISE- OG FACADERENS

Dansk Rense-service - DANMARKS BEDSTE SERVICE

Kontakt os her Ring

Vi laver følgende:

Vi er specialiseret i fliserens og benytter kun professionelt udstyr, som renser fliserne skånsomt og miljø rigtigt og undgår at beskadige flisernes oprindelige belægning.
Vores renser er special uddannet indenfor rensning af fliser m.m. og vi kører en stram egenkontrol efter hver opgave, da kvaliteten er i højsædet hos os. Vi er et landsdækkende firma og renser både ved private og erhvervskunder.
Efter en fliserens tilbyder vi pålægning af vores egen imprægnering, som er med til at forlænge levetiden på fliserne og gør at alger og mos har svært ved at trænge ned i fliserne. Samt pålægning af nyt ukrudtshæmmende fugesand.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering.

fliserens

Hos Dansk Rense-service udfører vi facaderens og algebehandling af facader for både erhvervs- og privat kunder, hvor vores absolutte fokus er kvalitet.
Når vi har renset facaden, sprøjter vi den med miljø godkendte produkter, som dræber rødderne på alger, mos, svamp og andet, som sidder i facaden.

Imprægnering

Vi benytter en godkendt imprægnering som har 10 års garanti.

Vi anbefaler en imprægnering efter vi har renset og algebehandlet facaden. En imprægnering afviser vandet, hvilket gør at levetiden på facaden forlænges, da alger og mos afvises og derfor ikke kan slå rødder.

Facaderens

Dansk Rense-service udfører professionel algebehandling af tag. Vores produkt er miljø godkendt og kan anvendes på alle typer tage – lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage. Vi udfører algebehandling af tag både hos privat og erhvervskunder i hele landet.

Effektiv algefjernelse i hele landet

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.
Vi anbefaler at du for algebehandlet dit tag hvert år, så levetiden af tagen bliver forlænget og undgår frostspringerne i tagplader.

Tagrens

Vi kommer gerne ud til dig

Vi kommer rundt i hele landet. Om du bor i Vejle, Herning, Odense, Århus, Esbjerg eller Aalborg, så finder vi gerne en tid til at komme forbi dig, så vi kan finde en løsning på rensning og rengøring af dine tæpper, møbler, fliser, facade eller tag.

Kontakt os via kontaktformularen nedenunder

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)