Fliserens Herning

Vi renser fliser i Herning og omegn fra marts til oktober, hvor temperaturerne er + grader dag og nat! Dette er nødvendigt for at passe på fliserne under og efter rensning. Vi bruger samtidig markedet bedste og mest skånsomme udstyr til rensning af fliser.

Det eneste vi behøver fra kunden, er en udendørs vandhane med godt tryk på. -vi passer os selv og indtil fliserne står, som var de nye igen.

Imprægnering Herning

Efter en fliserens, anbefaler vi, at man altid får lavet en imprægnering af sine fliser. Det samme gælder hvis man får udført en facaderens! Når vi laver en rensning af fliser, så fjerner vi al mos, alger og andet som er på fliserne. Fliserne er herefter helt rene, men hvis ikke man giver fliserne en ny beskyttelse i form af en imprægnering, så går der ikke lang tid før fliserne igen modtager diverse ting. Imprægneringen giver et beskyttende og afvisende lag imod vind og vejr.

fliserens

Algebehandling Herning

Vores hovedkontor er beliggende kun en halv times kørsel fra Herning, nemlig nord for Vejle. Faktisk har vi en konsulent bosat i Herning, så derfor er Herning et af vores kerneområder.

I Herning servicerer vi både private og erhvervskunder, for hvem vi laver både fliserens, facaderens og algebehandling. Vores algebehandling er den eneste godkendte i Danmark, og den bruger vi fordi vi værner om vores miljø!

Fliserens pris Herning

Ønsker du at få et helt uforpligtende tilbud, så kommer en konsulent hjertens gerne forbi for en opmåling og et efterfølgende skriftligt tilbud!

Vores kontakt oplysninger findes i fanen ”kontakt” eller i en af vores kontakt formularer som er på siden!

Vi glæder os til at høre fra dig!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!