stolerensDansk Rense-service

100% Miljø- og Allergivenlig Møbelrens til Landets Bedste Priser

Priser på Møbelrens

Ring Email Kontakt os
stolerens

Hvad koster det at få renset møbler professionelt?

Hos Dansk Renseservice sætter vi en ære i priser på rens af møbler hvor alle kan være med, samtidigt med at kvaliteten altid er i top. Nedenfor kan du se hvilken pris du kan forvente når du får et tilbud på rens af møbler hos os.

Priser på sofarens

Møbeltype Prisniveau
7 personers hjørne eller u-sofa 2000-3000 kr.
5 personers chaiselong sofa 1800-2500 kr.
3 personers sofa 1500-2000 kr.
2 personers sofa 1500-2000 kr.

For at give en helt præcis pris skal vi dog vide mere om netop din opgave. Det hænger sammen med at forskellige stof- og materialetyper kræver forskellige metoder i renseprocessen. Prisen på en professionel møbelrengøring afhænger altså af en række forskellige faktorer såsom:

 • Størrelsen på møblet
 • Dets nuværende stand
 • Hvilke typer stof eller materiale møblet er lavet af

Ring eller kontakt os for at få en hel præcis pris på netop din opgave.

Klik og ring op    Send email    Udfyld kontaktformular

FÅ ET UDFORPLIGTENDE TILBUD

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail*

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Priser på stolerens

  Har du et større antal stole der skal renses vil prisen naturligvis ofte være meget lavere. Prisen for stolerens for erhvervskunder der ofte har mange stole er altså noget lavere end for private der ofte kun har en enkelt eller få stole der skal renses. Det skal dog siges at også for private kunder kører vi med nogle af de laveste priser på markedet.

  Ring til os i dag og tal med en af vores venlige salgsmedarbejdere, eller udfyld kontaktformularen og vi ringer tilbage typisk indenfor 2 timer på hverdage med et fornuftigt tilbud.

  Kan jeg risikere uforudsete tillæg i prisen?

  Ikke hos Dansk Renseservice. Hos os får du prisen på forhånd, og der kommer aldrig ekstra tillæg. Ved særligt svære opgaver kan prisen blive en anelse højere, men det bliver du altid informeret om på forhånd. Det kan fx være i tilfælde af kraftige pletter fx fra spildte drinks, hunde- eller kattetis, fedt eller lignende.

  Hvor meget du samlet kommer til at betale over tid afhænger selvfølgelig også af brugen, hvis altså du vælger at få renset møbler med jævne mellemrum. Ligesom dit tøj, bliver møbler beskidte ved almindelig brug. Stoffet absorberer olier fra din hud ligesom både olier og hår fra kæledyr sætter sig I materialet over tid. Derfor er det vigtigt at dine møbler bliver renset I dybden med jævne mellemrum. God rutinemæssig rengøring vil naturligvis også betyde en besparelse i og med du ikke behøver professionel rens nær så ofte.

  Hvor ofte du bør rense dine møbler afhænger naturligvis af brug, men det anbefales typisk at møbler som sofaer og stole, der anvendes hver eneste dag, bliver renset en gang om året. Du kan naturligvis spare udgiften ved at gøre det selv, men det kræver det rette udstyr hvis det skal gøres så bakterier, snavs og skidt der sidder dybt også fjernes. Møbelrens er en mere delikat proces end fx. tæpperens, og farver kan falme ret nemt hvis man ikke anvender de rigtige rensemidler.

  Ring Email

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud allerede indenfor 2 timer på hverdage!

  rensegruppen

  Vi kan fjerne følgende pletter:

  • Rødvinspletter
  • Kaffepletter
  • Madrester
  • Alkohol pletter
  • Tepletter
  • Juicepletter
  • Blodpletter
  • Tispletter

  Vi kan rense følgende møbler:

  • Kontorstole
  • Stoflænestole
  • Stofsofaer
  • Læderstole
  • Lædersofaer
  • Konferencestole

  EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

  DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

  Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

  DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

  Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

  Ring til os på 42 59 00 29