madrasrensDansk Rense-service

Få en fuldstændig pletfri madras - Bestil en madrasrens!

Madrasrens

Ring Email Kontakt os
madrasrens

Madrasrens - hvorfor det er så vigtigt

At få renset sine madrasser er måske endnu vigtigere end at få renset møbler og tæpper. Mange tænker der ikke er grund til det medmindre man har haft et uheld, spildt drikkevarer eller andet. Men sandheden er at madrasser kræver dybdegående rens med jævne mellemrum, simpelthen fordi de er I anvendelse I så mange timer hver eneste dag.

Dertil kommer det faktum at kropsolier, sved og andet snavs både fra mennesker og dyr trænger ned igennem madrassen. Madrasser er ikke altid designet til at kunne modstå ikke bare pletter, men også det skidt og snavs m.m der kan trænge ned I materialet. Visse pletter kan være svære at fjerne, men uanset bør madrassen renses for at trække skidtet ud og desinficere materialet.

Mennesker “fælder” omkring 1,5 gram hud om dagen hvilket er rigeligt føde til omkring 1 million støvmider. Alene din madras kan være hjemsted for 10 millioner støvmider ifølge videnskaben.

Fordele ved at få dine madrasser renset professionelt
Alle kender den rare fornemmelse af friskt sengetøj – men det skal dog ikke give anledning til ikke at tænke på madrassens tilstand. Udover at fjerne støv, skidt og døde hudceller, er der masser af fordele ved at få renset sine madrasser.

Sundere indeklima
Du tilbringer en stor del af tiden I din seng, hvilket er en temmelig god grund til at have det bedst tænkelige indeklima I dit soveværelse. Når du går I seng om aftenen løsnes fine støvpartikler fra madrassen, som du indånder. Støvpartiklerne bidrager samtidigt til et dårlige indeklima og fremmer helbredsproblemer såsom hals- og øjeirritation, åndedrætsbesvær m.m.

Godt for allergi – samt forebyggelse
Et af støvmidens foretrukne tilholdssteder er netop dine madresser og er en meget almindelig årsag til allergiske reaktioner som fx. Ashtma eller eksem. Derfor giver det god mening at få disse fjernet. Læger anbefaler jævnlig rens af madrasser særligt til allergipatienter da disse patienter ofte får allergiske anfald mens de sover hvor kroppen reagerer på støvmiderne I sengen. At minimere kontakt med allergener reducerer risikoen for dette og andre mere alvorlige helbredsproblemer.

Tryghed
Med en nyrenset madras kan du sove I tryghed – velvidende at du ikke sover på en madras fyldt med større mængder skidt, støv og mider. En god nats søvn er naturligvis også vigtigt for dit overordnede helbred og generelle velvære.

Forlæng dine madrassers levetid
Skal dine madrasser holde i årevis er en professionel rens en god ide. En grundig rens betyder reduceret slitage mellem foringerne. Madrasser hvor indpakningen er gået i stykker bliver lettere beskadiget og eksponerer indmaden hvilket bevirker at den bliver slidt endnu hurtigere.

En ren madras er ikke kun godt for helbredet, det giver også bedre søvn og generel velvære som følge af den forbedrede luft. Kontakt os i dag og få et tilbud på madrasrens. Vi garanterer at forskellen bliver som nat og dag!

Klik og ring op Send email Udfyld kontaktformular

madrasrensmadrasrens

PRIS PÅ MADRASRENS

Ring eller skriv til os i dag, og få en pris på rens af din madras!

Vi udfører madrasrens på rigtig mange madrasser for både private og erhverv. Vi laver madrasrens i hele Danmark og til de samme lave priser, så kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud og få lagt en plan for din friske nattesøvn!

100% MILJØ- OG ALLERGIVENLIG MADRASRENS

Vi renser kun med miljø godkendte produkter, så du er derfor sikret en lækker og helt frisk madras, når vi har renset den for dig.

BLIV KLOGERE PÅ MADRASRENS

rensegruppen

Vi kan fjerne følgende pletter:

 • Rødvinspletter
 • Kaffepletter
 • Madrester
 • Alkohol pletter
 • Tepletter
 • Juicepletter
 • Blodpletter
 • Tispletter

Vi kan rense følgende møbler:

 • Kontorstole
 • Stoflænestole
 • Stofsofaer
 • Læderstole
 • Lædersofaer
 • Konferencestole

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

DANSK RENSESERVICE ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

DANSK RENSESERVICE ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Se også vores samarbejdspartner Jysk Algeservice

Ring til os på 42 59 00 29

rensegruppen tæpperens